Yrkes-och Studieförberedande

Vi svarar så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med ett specifik person kan du alltid ringa till vår växel på 010-516 45 55.

Vad är Yrkes-och studieförberedande moduler?

Programmet går ut på att du ska få gå förberedande utbildningar som hjälper dig finna en klarare riktning i dina framtida studie- och yrkesval. Programmet innehåller bland annat information om arbetsmarknaden och utbildningar, studiebesök, kortare praktik på olika arbetsplatser och mer. I slutet av din tid hos oss ska du ha fått en tydligare bild om olika studie-och yrkesval.

För vem?

Det är för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen och saknar yrkesutbildning eller vill göra nya yrkesval. Efter att ha blivit beviljad en plats av Arbetsförmedlingen kan du påbörja programmet hos oss.

Var?

Programmet erbjuds i Kungsbacka, Västra Götaland.

För mer information eller studiebesök hos oss kan du kontakta oss via info@connecto.se

RUSTA & MATCHA

ARBETSTRÄNING

YRKES-OCH STUDIEFÖRBEREDANDE

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDNING

RUSTA OCH MATCHA

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning. Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och Matcha är en ny tjänst som Arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten kommer att kunna erbjuda hösten 2021.

SFI VUXENUTBILDNING

En utbildning gör dig mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi på Jobbpunkten har flertalet vuxenutbildningar som anpassas efter dina behov.

STÖD OCH MATCHNING

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.