Connecto – Tillväxt och Kunskapsmässa

En plats där arbetsgivare och arbetssökande möts

Vi vet vägen!

Vill du hitta ett jobb? Funderingar på att börja eller fortsätta studera? Har du entreprenörskänsla och vill starta eget? Letar du efter en mentor som kan vägleda dig?

Då är Tillväxt och Kunskapsmässa rätt plattform för dig där du har möjligheter att träffa studie och yrkesvägledare, arbetsgivare, mentorer samt fler intressanta aktörer som kan hjälpa dig att ta ditt nästa steg i livet.

Eventet är gratis och öppet för alla och vårt mål och vision är att matcha dina framtidsdrömmar med rätt aktörer. Din framgång är vår passion!

Anmäl dig redan idag via info@connecto.se eller genom att scanna vår QR kod. 

Adress: Kortedala Forum, Kortedala Torg 1 415 35 Göteborg

För frågor eller funderingar, kontakta oss på;

E-mail: info@connecto.se

Telefon: 010- 516 45 55 / 0730-84 43 30 

RUSTA OCH MATCHA

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning. Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och Matcha är en ny tjänst som Arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten kommer att kunna erbjuda hösten 2021.

SFI VUXENUTBILDNING

En utbildning gör dig mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi på Jobbpunkten har flertalet vuxenutbildningar som anpassas efter dina behov.

STÖD OCH MATCHNING

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.