Studie-och Yrkesvägledning

 

Är du ett företag på jakt efter tjänster eller föreläsningar om olika utbildning- och yrkesval?

Connecto erbjuder studievägledning, coachning och föreläsningar för dig eller din målgrupp som vill lära sig mer om olika yrkesval och arbetsmarknaden.

Connecto besitter en bred kompetens gällande arbetsmarknaden och sambandet mellan utbildning, arbete och prognoser. Vi är idag verksamma inom arbetsmarknaden där individen får stöd och vägledning till att hitta arbete eller påbörja studier.

Vår studie-och yrkesvägledning har utformats av flera års erfarenhet, med utgångspunkt att möta individen där du befinner dig idag. Att fokusera på att bygga upp styrkor snarare än svagheter, och uppmuntra individen till att se mer än hinder.

Bokning av digitala föreläsningar och evenemang är också tillgängligt över hela Sverige.

Mejla oss på info@connecto.se för mer information.

RUSTA & MATCHA

ARBETSTRÄNING

YRKES-OCH STUDIEFÖRBEREDANDE

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDNING

RUSTA OCH MATCHA

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning. Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och Matcha är en ny tjänst som Arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten kommer att kunna erbjuda hösten 2021.

SFI VUXENUTBILDNING

En utbildning gör dig mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi på Jobbpunkten har flertalet vuxenutbildningar som anpassas efter dina behov.

STÖD OCH MATCHNING

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.