Stöd och matchning

Vi svarar så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med ett specifik person kan du alltid ringa till vår växel på 010-516 45 55.

Vad är Stöd & Matchning?

Som underleverantör för Coach Ulrika Holmgren erbjuder vi programmet Stöd och Matchning. Vi hjälper dig komma ut i arbete eller påbörja studier så snabbt som möjligt. Våra ambitioner är alltid att träffa individen där den befinner sig för tillfället. Vi kartlägger dina personliga kompetenser, behov, mål och utvidgar ditt nätverk med arbetsgivare. Vårt nätverk sträcker sig till olika branscher där målet är att matcha dig mot rätt jobb. I tjänsten ingår att bland annat få hjälp med ansökningshandlingar, intervjuträningar, arbetsgivarkontakter och mer. Din coach kommer stötta dig längst vägen och förse dig med rätt verktyg för att snabbare komma in i arbetslivet eller påbörja studier.

För vem?

Tjänsten är för dig som vill ta nästa steg och vill påbörja ett jobb eller studier. För att delta i programmet måste du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen. Din handläggare på arbetsförmedlingen gör en bedömning om du har möjlighet att få detta stöd i ditt arbetssökande.

För mer information om programmet, besök coachulrika.se

Var?

Programmet erbjuds i Strömstad.

RUSTA & MATCHA

ARBETSTRÄNING

YRKES-OCH STUDIEFÖRBEREDANDE

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDNING

RUSTA OCH MATCHA

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning. Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och Matcha är en ny tjänst som Arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten kommer att kunna erbjuda hösten 2021.

SFI VUXENUTBILDNING

En utbildning gör dig mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi på Jobbpunkten har flertalet vuxenutbildningar som anpassas efter dina behov.

STÖD OCH MATCHNING

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.