Rusta och Matcha

Vi har sedan 2015 fått ut flera tusentals personer till arbete och studier genom samordnade insatser på individnivå, och stärker individens position för att nå arbetsmarknaden.

Vad är Rusta och matcha?

Rusta och matcha är en tjänst för dig som är i behov av att komma vidare till arbete eller studier. Du får ta del av individuellt anpassade aktiviteter som hjälper dig att snabbare nå ditt mål.

Arbetsförmedlingen har avtal med en rad olika leverantören och du väljer själv vilken leverantör du vill stöd av.

Vi på Connecto besitter en bred kompetens gällande arbetsmarknaden och sambandet mellan utbildning, arbete och prognoser. Med hjälp av våra handledare på Connecto så kommer du att få en personlig plan som är anpassad för dig och dina behov. Vårt mål är att du skall få det stödet som passar just dig, det kan vara rustande insatser som stärker din position på arbetsmarknaden. Du kan exempelvis få stöd med att; hitta och söka jobb, skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, studie- och yrkesvägledning, hälsofrämjande insatser, information om utbildningsmöjligheter. Det arbetar vi både med individ- och gruppnivå.

Vad krävs för att kunna få hjälp i Rusta och matcha?

Att du är inskriven på Arbetsförmedlingen och fått besked om att du kan delta i Rusta och Matcha. En arbetsförmedlare bedömer om stödet är ett bra sätt för att öka dina chanser att komma vidare ut till jobb eller studier. Vi har också möjligheten att utföra coachning på flera olika språk, bland annat på arabiska, engelska, somaliska, tigrinja och dari. Du ska uppge vår specifika KA-nummer för respektive kontor.

Var?

Se våra kontor här.

1

Kontakta Arbetsförmedlingen

Ta kontakt kontakt med Arbetsförmedling för att se om du är berättigad för Rusta och matcha

2

Välj Connecto

Välj Connecto AB

3

Vi bokar in din uppstart

När Arbetsförmedlingen har fattat ett beslut bokar vi in din uppstart

Vi pratar flera olika språk

Svenska, Engelska, Arabiska, Somaliska, Swahili, Franska, Spanska, Tigrinja, Dari.

RUSTA & MATCHA

ARBETSTRÄNING

YRKES-OCH STUDIEFÖRBEREDANDE

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDNING

"*" indicates required fields

Förnamn, efternamn

RUSTA OCH MATCHA

Med Rusta och Matcha får du stöd att hitta jobb eller utbildning. Vårt mål är att det ska gå så fort som möjligt.

Rusta och Matcha är en ny tjänst som Arbetsförmedlingen har startat som vi på Jobbpunkten kommer att kunna erbjuda hösten 2021.

SFI VUXENUTBILDNING

En utbildning gör dig mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vi på Jobbpunkten har flertalet vuxenutbildningar som anpassas efter dina behov.

STÖD OCH MATCHNING

Stöd och Matchning är för dig som är jobbsökande och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är din arbetsförmedlare som bedömer om just du har möjlighet att ta del av Stöd och Matchning, därefter har du möjlighet att välja Jobbpunkten som din  leverantör som ska ge dig det stöd du behöver.