jobbcoach för Rusta & Matcha i Trollhättan

Vi söker en säljande jobbcoach för Rusta & Matcha i Trollhättan

Connecto har arbetat med individ och verksamhetsutveckling sedan starten 2015 med flertal avtal inom kompetensförsörjning. Inom vårt arbete använder vi oss av ett strukturerat arbetssätt och tät samverkan mellan våra trevliga medarbetare, som utgår från flera kontor runt om i Västra Götaland. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätta talangerna till våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med människor. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och är mån om att göra ett bra jobb kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Som person är du självgående, kontaktskapande, noggrann, flexibel, kreativ och bra på att kommunicera. 

Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Att ta ansvar i arbetet och samverka med kolleger är för dig naturligt. Du tycker om att inspirera och hjälpa andra samt värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Med ett lösningsfokuserat och coachande förhållningssätt jobbar du resultatinriktat tillsammans med deltagare och stödjer på bästa sätt. Du gillar att påverka och göra skillnad samt ser fram emot att medverka i att skapa möten mellan arbetsgivare och deltagare inför lyckade matchningar.

Stämmer ditt önskemål om jobb överens med vår önskade profil så ser vi gärna att du söker jobbet snarast.

Jobbeskrivning

Idag har vi ett team som arbetar med arbetsgivarkontakter och matchar rätt person till rätt plats. Vi söker en medarbetare som ska stärka teamet. 

I denna roll arbetar du med att underlätta kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. I detta ingår att skapa arbetsgivarkontakter samt att vårda och utveckla relationer och att strategiskt jobba med att hitta gemensamma vägar för ett samarbete.

Detta innebär att du skapar företagskontakter genom att söka upp nya spännande företag att ta kontakt med samt sökandet av nya kontaktpersoner på företag som samarbetat med oss sedan tidigare.

I rollen ingår också att kartlägga individers behov och förutsättningar, planera stöd och aktiviteter samt att följa upp individens utveckling mot målet i tjänsten.

Kvalifikationer & Krav på kompetens

 • Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
 • Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, e-post samt internet.
 • Goda kunskaper i engelska
 • Uppdraget kräver att du uppfyller ett av nedanstående alternativ:

Din formella utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet är viktig så följande krav är obligatoriska för att söka rollen:

Du har antingen:

Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat samt minst tre års erfarenhet motsvarande en heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: 

 • Arbetsledning med personalansvar.
 • Rekrytering.
 • Omställningsarbete för arbetssökande.
 • Studie- och yrkesvägledning.
 • Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
 • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
 • Arbete med social- och gruppsykologi.
 • Karriärvägledning.

Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.

Eller så har du:

Minst 180 högskolepoäng (eller motsvarande poäng från yrkeshögskola) från en utbildning inom områdena: – Arbetsliv, Organisation och personalarbete, Studie- och yrkesvägledning, Företagsekonomi, Psykologi, Beteendevetenskap, Arbetsterapeututbildning, Socionomutbildning, Samhällsvetenskap, Pedagogik, Juridik, Sociologi och Statsvetenskap. Du har också minst två års erfarenhet motsvarande en heltid av att arbeta med coachning eller med snarlika arbetsuppgifter inom till exempel bemanning och rekrytering. Erfarenheten ska ha erhållits inom de senaste fem åren.

Kontakt/ansökan

Ansökningar tas emot via vår hemsida www.connecto.se/lediga-tjanster/

Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag då rekrytering sker löpande.

Anställningsform är visstidsanställning upp till sex månader på heltid som kan förlängas efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsstöd mm.

Flera lediga tjänster