Connectos Grundare har blivit utnämnd till finalist av EY Entrepreneur Of The Year – En Framgångsrik Resa Mot Inkludering och Tillväxt

Hinda Mohamud, Connectos visionära grundare, har hedrats med en nominering som finalist i den prestigefyllda utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Utmärkelsen speglar inte bara Hindas entreprenöriella resa, utan också Connectos outtröttliga arbete med att främja inkludering och tillväxt på arbetsmarknaden.

Juryns bedömning baseras på fyra kärn aspekter: entreprenörsanda, syfte, tillväxt och inflytande. Denna nominering belyser Connectos engagemang och framsteg i att förändra arbetsmarknadens landskap genom att vara en brygga mellan arbetsgivare och arbetssökande, alltid med en inkluderande vision i fokus.

Connecto tror på individens potential och strävar efter att möta varje individ där de befinner sig. Genom att hjälpa företag att hitta rätt kompetens och stödja arbetssökande i deras strävan att finna passande arbeten, spelar Connecto en vital roll i att stärka Sveriges arbetsmarknad och minska samhälleligt utanförskap.

Nomineringen av Hinda till EY Entrepreneur Of The Year är en kraftfull bekräftelse på Connectos pågående arbete och dess positiva inverkan på samhället. Connecto är mer än bara ett företag; det är en rörelse som tror på inkludering, tillväxt och möjligheter för alla. Genom denna nominering ser vi hur vår passion för att se människor växa gör en verklig skillnad.

Vi på Connecto är både tacksamma och stolta över denna nominering. Den sporrar oss att fortsätta vårt arbete med att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad. Vi vill uttrycka vår djupaste tacksamhet till alla som har varit en del av vår resa hittills och ser fram emot att tillsammans fortsätta sträva efter en arbetsmarknad där alla har möjligheten att blomstra och växa.

Share the Post: